Stichting Geen GeHannes

Laatste nieuws

Opbrengst actie Timmerdorp

Zoals elk jaar werd het timmerdorp in Alkmkerk afgesloten met de kinderplaybackshow.

Timmerdorp Almkerk

Golfdag op golfcomplex Crayestein

Vrijdag 4 juni 2010 heeft de Omniform Group ten bate van Geen GeHannes een golfdag op golfcomplex Crayestein (Dordrecht) georganiseerd.

Zo'n 70 werknemers van de Omniform Group en gerelateerde bedrijven uit de regio deden mee aan de clinic of de wedstrijd op de 18 holes- baan onder schitterende weersomstandigheden.

Deze gezellige dag leverde uiteindelijk het geweldige bedrag van
€ 3673,70 op waarvoor wij de Omniform Group hartelijk bedanken!

Ineke Roubos van het Fonds Geen GeHannes laat vol trots de cheque zien

Sponsordiner Geen GeHannes

Patrick de Raade, chef-kok van restaurant Kruiden & Jasmijn in Woudrichem, gaf voor de derde keer een groot cadeau weg aan een goed doel. Hij organiseerde ditmaal een speciale dineravond, waarvan de gehele opbrengst ten bate kwam van de stichting 'Geen GeHannes' van SPON.
De Stichting 'Geen GeHannes' richt zich op aanvullende zorg voor kinderen in een nijpende onderwijssituatie.

De Raade heeft een fantastisch menu op de kaart gezet, waarvan de gasten hebben genoten. Het personeel werkte deze avond pro deo en de leveranciers hebben hun spullen gratis geleverd.
'Het gaat in het leven niet alleen om geld verdienen. Ik wil ook maatschappelijk iets bijdragen', aldus De Raade, die er alles aan heeft gedaan om op deze avond zo min mogelijk kosten te maken. Zo bleef er zoveel mogelijk voor het goede doel over. Nadat de gasten hadden afgerekend kreeg de stichting aan het eind van de avond een cheque met het mooie bedrag van € 2.890.

Overhandiging cheque van Kruiden & Jasmijn te Woudrichem

Restaurant Kruiden & Jasmijn staat bijgeschreven als een van de gulle gevers op de website van de stichting en de opbrengst zal worden ingezet op die plaatsen waar reguliere financiering ontbreekt, maar waar deze zo hard nodig is.

Het Motown Festival

Overhandiging cheque op Motownfeest

Het tiende Motown Festival op partyschip De Ameland in Rotterdam heeft zaterdagavond een enorm bedrag voor het goede doel opgeleverd. Tijdens een geweldig feest ontving Saskia Schuring van SPON OAG een cheque van 10.000 euro uit handen van de voorzitter Adriaan de Ruiter van Tafelronde 23 Dordrecht.

Het geld gaat naar de stichting Geen GeHannes, een stichting in het leven geroepen door het bestuur, dat hulp biedt aan gehandicapte kinderen die financieel tussen wal en schip dreigen te vallen.

Op het festival kwamen ruim 650 feestgangers af.
Het muziekfeest werd georganiseerd door Tafelronde 23 Dordrecht, een serviceclub die ieder jaar met een feest zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor het goede doel. Het festival is mogelijk gemaakt door haar sponsors en de entreegelden uit de kaartverkoop.

 

Stichting Geen GeHannes
Contactpersoon:
Maarten de Keizer
Dokter Rietveldplein 36
3353 SJ Papendrecht

telefoon: 06 - 51 38 79 28
e-mail: info@geengehannes.nl

Bank: NL 10 RABO 0144 7589 89
Stichting Geen GeHannes Papendrecht

It’s better to add life to a child’s years
than years to a child’s life